Alsof het in december nog niet druk genoeg is: ik start een blog. En dat naast de kerstinkopen, het half uitvoeren van sportvoornemens en het koken van bijna echte maaltijden. Het leven is goed en dat deel ik graag met je.

Wat kun je verwachten?

Mijn posts gaan over alles wat mij in mijn leventje bezighoudt. De ene keer verwonder ik mij ergens over -scuba is eigenlijk een afkorting voor Self-Contained Underwater Breathing Apparatus en iedereen moet het weten!- en de andere keer word ik instantly gelukkig van iets kleins. Ik doe dingen met yoga, beweeg door de stad op een snelle fiets, koop alles in mooie verpakkingen en bezoek regelmatig leuke evenementen die niets hoeven te kosten. Alles speelt zich af in Amsterdam en omgeving en andere plekken waar ik graag ademhaal.

Voor nu: warme appelsap

Over enkele minuten spring ik op m'n fiets voor de kerstinkopen en natuurlijk wil ik je niet achterlaten met lege handen. Daarom in deze kerstmaand mijn favoriete recept voor de warme appeldrank Aspen, ook wel Hot Mulled Cider genoemd. Een goed alternatief voor die glühweintjes waar niemand beter van wordt. Deze warme appeldrank ruikt beter, smaakt fantastisch en is net zo gezellig.

Ingrediënten winterse appeldrank

1 liter troebele appelsap
1 kaneelstokje
5 kruidnagels

Bereiden Hot Mulled Cider

Doe alles in een pan, breng aan de kook en laat 10 minuten op lage stand verwarmen. De appeldrank is warm het lekkerst en je kunt natuurlijk experimenteren met extra ingrediënten.

Enjoy!